Starožitnosti - naše tipy

21.04.2011 14:22

Starožitnosti – věci, které mají duši

 S potěšením vám oznamujeme, že na našich stránkách www.starozitnosti-dekorace.webnode.cz vám můžeme nabídnout mnoho krásných starožitných kousků . Chceme zde nabízet předměty, které dlouho sloužily svým majitelům, zdobily a zpříjemňovaly svou přítomností jejich byt či dům, o čemž také svědčí jejich stav – ve většině případů nabízíme předměty nepoškozené, které se navzdory svému věku skvěle dochovaly a jsou připraveny potěšit vás i váš domov.
     Často jde o jedinečnou řemeslnou práci, o ruční nesériovou výrobu, která je dnes spíše vzácností. Umělec, který je vytvořil, do nich také přenesl svou lásku k řemeslu.
     Nabídneme vám zde vázy a vázičky, skleněné i keramické figurky a sošky, porcelánové užitkové i dekorativní předměty, ale i mnoho dalšího. Vybíráme takové kousky, které stojí za to, které jsou z různých důvodů jedinečné, originální, či prostě ty, ze kterých máme dobrý pocit. Podívejte se na naši nabídku starožitností a starších a bazarových předmětů také v tom případě, pokud pociťujete nostalgii po starých časech, schází vám sklenička či hrneček, který jste měli v dětství nebo z něj pili ještě vaši rodiče. Anebo pokud jdete s módou a obdivujete předměty „retro“. Dnes už málokde seženete např. skleničky s logem Českosl. rozhlasu či televize…
     Dnes není vůbec jednoduché koupit značkový kvalitní předmět za přijatelnou cenu... I proto pravidelně zařazujeme výrobky našich předních porcelánek a skláren, tak jak je nacházíme při vyklízení chalupy.
    Pokud chcete netradičně obdarovat své blízké, chcete-li být originální, tyto stránky jsou jako stvořené pro to, abyste si v nich našli tip na nápaditý dárek – starožitnost.
     Jsme rádi, že vám můžeme nabídnou předměty trvalé hodnoty a jsme si jisti, že si zde každý najde ten svůj kousek, který ho potěší.